Ninni Vi is een eigenzinnig merk

Ninni Vi is een eigenzinnig merk

Mijn dochter heeft binnenkort een speciale avond op school. Het heeft te maken met het naderende afscheid van de basisschool en haar rol hier bij. Ze kijkt al een hele tijd enorm uit naar deze avond en omdat het een echt feestje moet worden wil ze er natuurlijk ook helemaal tip top uit zien. Ik heb besloten om hier in mee te gaan en daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar websites met een leuk aanbod van meisjeskleding. Ik had al eens gehoord over het merk Ninni Vi en zo ben ik daar dan ook maar eens naar gaan zoeken. Ik kwam terecht in een webshop waar men de kleding van Ninni Vi verkoopt en deze webshop kende ik al want ik bestel hier wel vaker kleding voor onze kindjes. Ik kende zelf het merk Ninni Vi nog niet maar ik snapte het enthousiasme al wel direct toen ik de huidige collectie zag. Wat een enorm leuk, eigenzinnig en uniek merk is dat NInni Vi. Ik heb maar direct een leuk jurkje voor mijn dochter gekocht met daarbij bijpassende sokken en een mooie haarband. Ik vond het erg leuk dat dit merk voor een complete look gaat.