Wintermaanden en de Veranderende Kledingkast

De temperaturen dalen en de lucht wordt grauw dus, we zitten het liefste weer binnen met een kop thee. We weten allemaal wat we moeten doen om de wintermaanden door te komen. Zo ook met onze kledingstijl. De zomerjurk wordt ingewisseld voor een dikke trui. De panty’s worden maillots en onze slippers wisselen we in voor boots. De laarsjes lijken een van de bekende kledingstukken te zijn die iedere kledingkast wel lijkt te bezitten. Het leer, of de gevoerde binnenkant zorgt er dan ook voor dat jouw voeten warm zijn zonder stijl te verliezen. Het is ook niet voor niets dit type laars overal wordt verkocht.

Scapino: Kwaliteit, Voordelig en Dichtbij

Zo ook bij Scapino. Scapino is een oer-Hollandse winkel die is ontstaan in Drenthe. En moet oer-Hollands worden ook de prijzen bedoeld. De winkelketen heeft sinds de jaren 70 van de vorige eeuw nuchtere blik op de prijzen waartegen de schoenen werden verkocht. Zonder dat dit ten koste van de kwaliteit gaat. Daarom luidt de slogan; Kwaliteit, voordelig en dichtbij. De winkelketen telt naar verluidt ongeveer 165 filialen door Nederland en België. En is daarnaast ook online te vinden.

Het Assortiment en de Boots

Als jij de online winkel bezoekt zal je een groot aanbod van schoenen, buitenkledij en dergelijke producten te vinden. Het grootste deel van het assortiment bestaat uit schoenen. Zo ook de warme boots. Met 172 verschillende soorten boots bij de damesafdeling is het bijna niet uit te sluiten dat er voor iedereen wat in de aanbieding is. Want naast de verschillende maten en kleuren, zijn er ook verschillende soorten stof en motiefjes. Zo kunnen de bekende enkellaarsjes van leer gemaakt zijn, of bekleed in (faux) slangenleer. Verder kan jij als consument ook kiezen uit de hoogte van de laars en of de boots wel of geen veters hebben. Hierdoor hebben alle soorten voeten genoeg keuze.