Het kan goedkoper met de energie vergelijker

Het kan goedkoper met de energie vergelijker

Onlangs kwam een vriend van me te eten, en gelukkig hadden we het huis voor onszelf. Mijn vrouw was uit met een vriendin en de kinderen waren ook allemaal uit logeren. Wij mannen zijn niet van die praters maar ik wist dat hem wat dwars zat en wilde dat dus ook graag even benoemen. Een half jaar geleden is hij gescheiden van zijn ex en ik weet dat hij het daar moeilijk mee heeft. Wat ik echter niet wist is dat hij het sindsdien ook op financieel gebied niet makkelijk heeft. Ik dacht altijd dat hij zich aardig kan redden en dat dacht hij zelf ook. Maar het geld vliegt eruit en hij weet niet waar het blijft. Ik gaf hem een tip voor een handige energie vergelijker, omdat ik er zelf een jaar geleden achter ben gekomen dat ik rond de vijftig a zestig euro besparen kon op de energierekening. Dit is al zo’n substantieel bedrag en dus was de energie vergelijker het vermelden zeker waard. Samen bezochten we de website van Prijsvergelijkers en kwamen we erachter dat je op elke post in je huishouden wel bezuinigen kan, je moet het alleen even weten, dat het ook anders, goedkoper kan.