Goed en sterk gaas wat ook makkelijk thuis kan worden bezorgd

Goed en sterk gaas wat ook makkelijk thuis kan worden bezorgd

Voor onze ganzen hebben wij een hok gemaakt. Omdat de ganzen ook een wat grotere ruimte nodig hebben. En zo hebben wij het gaas besteld op de site kleinveeservice.nl  wij hebben gekozen voor groen gaas en dat staat erg mooi. Het gaas was meteen de volgende dag na de bestelling al binnen en het gaas dat wij nu hebben is twee keer zo stevig als dat wij gewent zijn. En daarom wil ik deze site zeker aan mensen aanraden die op zoek zijn naar stevig gaas waar je nog een aantal jaren plezier van wil hebben. De levering thuis is ook wel erg prettig omdat wij een rol van 25 meter nodig hadden. En mijn man is natuurlijk werken en ik zag mij zelf niet met zo’n grote rol en twee kleine kinderen over de parkeerplaats lopen met het probleem hoe ik dit in de auto moet gaan krijgen. En daarom is dit ook een groot voordeel het scheelt een hoop moeite en energie in mijn geval. En daarom is het fijn om te weten dat je de juiste spullen ook op een makkelijke manier kan kopen en dat is op deze site.