Afvalcontainer in no time vervangen

Afvalcontainer in no time vervangen

Ik werk al jaren af en aan samen met iemand. Deze vrouw is heel slim, heeft het marktsegment waar wij ons in begeven helemaal door en heeft jaren aan ervaring in de sector. Het is dus altijd heel prettig samenwerken met haar, aangezien we elkaar precies aanvoelen en beiden weten waar de ander het over heeft. Toen ze me laatst een voorstel deed tot een nieuwe samenwerking in het opzetten van een nieuw bedrijf hoefde ik dan dus ook niet lang na te denken, ik ging ervoor. Zij is meer van de contacten en de sales en de vorming van het bedrijf, ik ben meer van de dingen die we op de werkvloer tegenkomen. Vergeet niet, dit is altijd wel wat hoor. Maar ik vind het fijn de dagelijkse leiding te hebben, want ik ben heel praktisch ingesteld. Neem nou de afvalcontainer, die was stuk van ons bedrijf, iemand had er met vuurwerk en gat in gebrand. In plaats van urenlang zoeken naar een nieuwe afvalcontainer weet ik precies waar ik zijn moet. De afvalcontainer was dan ook in no time vervangen door een nieuw en veel beter exemplaar. Zo’n praktische inslag en inbreng is heel handig.