Kunst tijdschriften te koop bij Uitgeverij De Muze

kunst tijdschriften

Interessante kunst tijdschriften kan je kopen bij Uitgeverij De Muze. Hier hebben zij een zeer uitgebreid assortiment waar je een keuze uit kan maken. In deze winkel kunnen zij je ook precies uitleggen hoe de kunstgeschiedenis is ontstaan en nog veel meer interessante onderwerpen.

Christel Schollaardt en Marianne Oosterop zijn in 2013 met deze uitgeverij begonnen. Voorheen hebben zij er al een carrière opzitten in de wereld van kunst, cultuur en uitgeverij. Zelf zoeken zij naar kunstenaars en makers die verschillende projecten maken. Aan hun is dan de taak om deze kunstwerken aan de liefhebbers tentoon te stellen of te verkopen.  kunst tijdschriften

Een grote liefhebber van kunst tijdschriften

Vanaf mijn tienerjaren was ik een grote liefhebber van kunst. Alles wat hiermee te maken had, daar wilde ik graag meer van weten. Ik was dan ook regelmatig op verschillende tentoonstellingen te vinden. Tegenwoordig ben ik regelmatig bij de Uitgeverij De Muze te vinden. Hier kan ik altijd wel slagen om mijn hobby verder uit te breiden. Vooral de kunst tijdschriften trekken altijd mijn aandacht. Je kan dan wel begrijpen dat ik een hele verzameling thuis heb liggen en daar kan nog steeds meer bij. Heb jij ook interesse in deze winkel, neem dan alvast een kijkje op hun website.