musee-lalique.nl/ is de site waarnaar jij op zoek bent

Wil je een mooi museum bezoeken, bezoek dan het museum van René Lalique

Ben je een persoon die erg veel van museum bezoeken houdt, ongeacht wat voor een museum? Bijvoorbeeld een wetenschapsmuseum, een sportmuseum of misschien wel een kunst museum? Je bent bij musee-lalique.nl/ zeker op een goed adres wat betreft kunstmuseum. Museum Lalique is een museum van René Lalique. Hij was een edelsmid, een glaskunstenaar en hij kon goed overweg met juwelen. De inspirerende man leefde van 1860 tot 1945 en zijn werken zijn super mooi. In het museum kun je de werken van dichtbij bekijken (met een loep), maar je kan de werken ook op schermen bekijken, je zoomt dan in op de schermen. Bij musee-lalique.nl/ kun je gebruik maken van bepaalde arrangementen, voorbeelden; prosecco arrangement en luxe lunch arrangement. Bekijk de site musee-lalique.nl/ voor meer informatie.

Mijn ervaring

Ik houd erg veel van museum bezoeken en ik ben gaan zoeken naar een museum die mijn aandacht zal trekken. Het museum van René Lalique trok mijn aandacht meteen. Ik was erg blij met een museum als dit en ik heb mijn ogen daarom ook uitgekeken. Ik had gebruik gemaakt van een prosecco arrangement. In het begin werd ik opgevangen in een zaal. Daar kregen we een lezing van de conservator. Hij heeft me veel informatie gegeven. Na de lezing ben ik het museum in gegaan en heb ik de werken van dichtbij kunnen bekijken. Prachtig!