Verhuisbedrijf De Gruijter ingeschakeld

Verhuisbedrijf De Gruijter ingeschakeld

Normaal gesproken ben ik er dol op te verhuizen, ik doe het altijd met groot plezier. Natuurlijk is het daadwerkelijke sjouwen niet iets waar ik nou uitgesproken dol op ben, op het moment zelf hoor je mij geregeld vloeken hoor. Het is meer het idee, ik kan me echt verheugen op de intrek nemen in een nieuw appartement, alles opnieuw in te richten – ik zie het altijd als een vooruitgang. Dit keer is dat niet zo, want na twee heerlijke jaren met elkaar samen gewoond te hebben, besloten mijn ex en ik toch uit elkaar te gaan en trek ik uit het huis dat wij samen bewoonden. Op zo’n manier verhuizen is het helemaal niet leuk en ik heb dus zelfs besloten er zelf niet al te veel aandacht aan te besteden. Het is daarom voor het eerst dat ik een verhuisbedrijf heb ingeschakeld, iets waar ik voorheen gewoon mijn vrienden voor optrommelde. Ik heb al energie genoeg verspild aan het verdelen van de spullen en daarom huurde ik een verhuisbedrijf in om mij te assisteren met de rest. Doordat ik het zo zakelijk heb beschouwd heeft dat me wel erg gescheeld in het kunnen loslaten, het niet opgaan in alle bijkomende emoties.