Mijn vrouw zit aan het Cambridge dieet

Mijn vrouw zit aan het Cambridge dieet

Mijn vrouw zit nu aan het cambridge dieet. Ik heb haar vaker gezegd dat ze van mij echt niet hoeft af te vallen, ik vind haar prachtig hoe ze is. Maar zelf is ze er niet gelukkig mee, daarom is ze nu bezig met het cambridge dieet. Ik vind haar niet te zwaar, haar lichaam is mooi, maar ik zie wel dat ze onzeker wordt van haar lichaam, en dit vind ik dan wel vervelend. Ik zie echt dat het in haar hoofd zit en dit werkt dan gewoon niet. Het is je mentaliteit die je moet veranderen. Het cambridge dieet gaat wel goed, ik zie haar ook afvallen. Zelf doe ik af en toe mee met het cambridge dieet, maar als ik iets lekkers wil eten doe ik dat gewoon. Dit is nu denk ik de derde keer dat ze weer begint aan het cambrigde dieet. Ze is er erg mee bezig, qua gezondheid is het echt goed dat ze op gewicht wil blijven. Ik hoop dus alleen dat ze ook wat zekerder wordt, dit is het enige wat ze nodig heeft. Zelf vind ik het wel een beetje gek, als ze weet dat ze een man heeft die haar prachtig vind, dan heb je toch ook niet veel meer nodig? Die bevestiging zou voor mij al genoeg zijn. Helaas is het, net zoals ik al zei, iets wat in je hoofd moet veranderen. Hoe veel je ook afvalt, ik denk dat mijn vrouw dan nog steeds soms onzeker kan zijn. Maar hopelijk wordt ze zekerder van de resultaten van het cambridge dieet.