Logistiek en interne transportmiddelen

Logistiek en interne transportmiddelen

Tijdens het functioneringsgesprek kreeg ik te horen dat ze mij meer uitdaging wilde geven, dit vond ik erg fijn en leuk. Ze hebben mij waarschijnlijk goed gezien, ik vind mijn werk leuk, daar niet van, maar ik merkte wel dat ik een beetje in een sleur kwam te zitten. Na het gesprek was ik officieel benoemd tot leidinggevende van de logistieke infrastructuur van interne transportmiddelen. Ze hebben dit voornamelijk gedaan omdat er een nieuwe inslag in het bedrijf was, waardoor er nieuwe interne transportmiddelen geregeld moesten worden. Dit moest goed gecoƶrdineerd worden, en dat mocht ik doen. Ik mocht ten eerste, de interne transportmiddelen uitzoeken en regelen, dit was al een hele klus. Maar uiteindelijk kwam ik bij een goed bedrijf terecht die mij advies hebben gegeven over de beste interne transportmiddelen, waardoor het toen erg snel ging. Ik vond het vooral leuk dat de medewerkers erg blij met mij waren, ze verheugde zich op de nieuwe interne transportmiddelen en het nieuwe beleid, omdat er namelijk voorheen veel mis mee was. Ik heb hard gewerkt, en doe dit nog steeds, en vooralsnog is alles ontzettend goed gegaan. Ik ben erg blij met deze uitdaging, plus ik krijg meer betaald, wat altijd mooi meegenomen is.