Knutselen met oude metalen

Knutselen met oude metalen

Misschien ken je het programma wel op TLC, met tory spelling, deelnemers moesten van bepaalde materialen iets knutselen en ze mogen dan zelf weten wat het is, als het maar binnen een bepaald thema valt. Ik ben zelf ook een enorme knutselaar en vind het dus echt heerlijk om naar dat soort tv programma’s te kijken. Maar gelukkig ben ik niet de enige in me met zoveel creativiteit, mijn man en kinderen vinden het ook echt heerlijk om te knutselen en die kan ik er uren meer vermaken. Ons hele huis staat ook veel met verschillende geknutselde dingen. Over het algemeen knutsel ik met alles, alle materialen die ik kan gebruiken, gebruik ik. Zo kwam laatst iemand naar me toe met een stapel oude metalen, of ik ze wilde hebben om mee te knutselen? Ik had het nog nooit gedaan omdat het me erg stevig en hard materiaal leek, het is niet flexibel en je kan er vrij weinig mee, dacht ik.. Maar voor alles is een nieuwe uitdaging dus ik ben er maar gewoon mee aan de slag gegaan en tot mijn grote verbazing kwam er uit deze oude metalen een prachtig knutselwerk rollen.