Goedkoop een elektrische mama fiets aanschaffen

elektrische mama fiets

Fietsen met kinderen op het stuur of achterop kan zeer vermoeiend zijn, en zelfs gevaarlijk met flinke wind en gladde wegen. Dan is een elektrische mama fiets kopen een heel goed plan, maar de prijs kan tegenvallen. Hoe kun je goedkoop een elektrische mama fiets bestellen, en waar moet je eigenlijk op letten bij de aanschaf van een eBike? Dat kun je op deze pagina lezen!

Ben je op zoek naar een eBike die precies aansluit op jouw wensen? Dan moet je bij Fast & Furious zijn, de online speciaalzaak voor scooters en elektrische fietsen.

Wat is een elektrische mama fiets?

Vroeger had je damesfietsen en herenfietsen, wat is dan een mama fiets? Dit soort eBikes hebben een lage instap, dat maakt het heel makkelijk bij het opstappen en afstappen. Daarnaast kun je voor en achter een kinderzitje plaatsen om met één of twee kinderen te fietsen. Het is ook prettig als je meerdere standen hebt op de motor, zo kun je de werking van de motor afstemmen op de situatie. Normaal gesproken zul je elektrische mama fietsen kopen zonder zitje, dat zijn losse accessoires. Er zijn namelijk kleinere en grotere zitjes, afhankelijk van de leeftijd van het kind of de kinderen. De zitjes zijn eenvoudig zelf te monteren, en later weer te verwijderen. Zo is jouw elektrische fiets voor moeders levensloopbestendig.

elektrische mama fiets

Een eBike voor iedereen

Hoewel we spreken van elektrische mama fietsen hoef je geen moeder met kind te zijn om op deze fiets te rijden. Mensen met een motorische beperking vinden de instap ook erg praktisch, het is gewoon een allround fiets waar veel mensen met plezier op zullen rijden. En ook papa’s zijn van harte uitgenodigd om op deze stevige fiets te rijden. Een elektrische mama fiets goedkoop bestellen is mogelijk, je moet uiteraard wel rekening houden met de kwaliteit. Je kunt niet een eBike kopen voor de prijs van een standaard fiets. Misschien kan het wel, maar dat is sterk af te raden omdat je dan snel problemen zult krijgen met bijvoorbeeld de accu, de actieradius en kleine onderdelen die niet van de juiste kwaliteit zijn. Bij Fast & Furious verkopen ze alleen goede kwaliteit eBikes met een heel vriendelijk prijskaartje.

Bekijk het complete assortiment eBikes in de webshop inclusief de goedkope elektrische mama fietsen van hoge kwaliteit.