Geen zware inspanning meer

Elektrische bakfiets

Iedereen heeft het wel eens, je begint je fietstocht en onderweg komt er een fikse wind opzetten. Je kunt je wel voorstellen wanneer je met een bakfiets fietst met kinderen of boodschappen erin je het te verduren krijgt. Wil je altijd kunnen fietsen, met tegenwind en toch vooruit komen? Een elektrische bakfiets doet wat jij normaal doet, de trapondersteuning zorgt ervoor dat jij je niet in hoeft te spannen. De accu is zo sterk dat je met gemak in tegenwind gewoon een goed tempo kunt blijven rijden.

Elektrische bakfiets

Dat een bakfiets ook zeer wendbaar en soepel kan zijn kunnen we goed zien aan de bakfiets van Dolly, soepel en wendbaar fiets je naar de school van je kinderen of naar de supermarkt. Vaak wordt een bakfiets bestempeld als lomp en niet wendbaar, Dolly heeft daarom veel tijd in de ontwikkeling gestoken van deze geweldige bakfiets. Wat je met een gewone fiets kan doen kan je ook met deze bakfiets. Kleine straatjes, landwegen of scherpe bochten het is allemaal geen probleem. 

Elektrische bakfiets

In de winkel is de bakfiets niet te koop

Nu zal je wel denken hoe kan ik dan een elektrische bakfiets kopen? Dolly komt naar je toe, zij vinden dat je niet beter als in je eigen omgeving een bakfiets kunt testen. Welke fiets je ook wil proberen maakt niet uit, dit kan een elektrisch model zijn of een normale bakfiets zonder accu. Ook het onderhoud kun je bij Dolly een afspraak voor maken, de medewerkers komen bij je thuis en repareren jouw bakfiets zodat deze weer nieuw is. Goed onderhoud is belangrijk voor je fiets, ook een onderhoudsbeurt wordt gedaan in je eigen omgeving.