Een titanium ring heren voor een goede ring 

Titanium ring heren

Er is een brede markt rondom ringen, nu is de markt voor een groot deel voor vrouwen maar zijn er ook genoeg ringen voor mannen beschikbaar. Er zit wel een groot verschil in het materiaal en design tussen mannen en vrouwen, zo hebben vrouwen voornamelijk dunne ringen gemaakt van goud of zilver terwijl mannen de voorkeur leggen bij wat donkere ringen of wat stevigere ringen zoals een titanium ring heren, dit soort ringen zijn wat groter en gemaakt van titanium. Hierdoor is er dan ook meer ruimte voor ontwerpen maar oogt de ring ook stoerder, hierdoor zijn deze ringen dan ook erg populair onder mannen en niet zo zeer onder vrouwen, vrouwen kunnen deze ringen wel gewoon dragen en je hebt soms ook een combi set waardoor een man en vrouw dezelfde ring kunnen dragen. 

Verschillende kleuren 

Titanium is een metaal, dit betekent alleen niet dat een titanium ring heren ook metaalkleur moet zijn, je kan dit metaal namelijk gewoon bewerken. Dit zorgt dan ook voor een breed assortiment aan ringen voor mannen gemaakt van titanium in verschillende kleuren, zo kan je ringen krijgen in rosé goud maar ook helemaal in het goud of juist zilver, dit kan de ringen dan ook een premium gevoel geven terwijl de ringen zelf niet veel geld kosten aangezien titanium erg goedkoop is. 

Duurzaam 

Een titanium ring heren is dus gemaakt van titanium, het voordeel hiervan is dat titanium erg duurzaam is. Je kan er dan ook vanuit gaan dat de ring een lange tijd mee zou gaan en niet zomaar beschadigd of kapot raakt. Een ander voordeel is dat deze ringen goed kleurvast zijn en dus niet zomaar hun kleur verliezen. Voor de prijs die je betaalt voor een titanium ring krijg je dan ook een kwalitatief goede ring.