Dermalogica Intensive is erg goed te gebruiken bij een droge huid. Met name nu dat het buiten warm is zul je merken dat je huid sneller uitdroogt. Hier dien je tijdig bij te zijn om uitdroging in het  gelaat te voorkomen. Zelf heb ik altijd al een enorme droge huid. Zo erg dat als ik er niet op tijd bij ben, dan gaat het bij mij gewoon zeer doen en dat is vervelend.

Zo heb ik er toen voor gekozen om opzoek te gaan naar een middel of product wat mijn huid verzorgd. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Beautyfashionshop.nl. Op deze website is het mogelijk om een geschikte foam aan te schaffen waarmee je de huid kan verzorgen. Bovendien vind je op deze website meer verzorgingsproducten!

Dermalogica Intensive

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Dermalogica Intensive. Dit product is bestemd voor de droge huid en daar was ik precies naar opzoek! Bij het lezen van de productinformatie werd ik al opslag verliefd en dan had ik het nog niet eens gebruikt! Ik heb er dan ook voor gekozen om dit product direct te bestellen. Vrij snel werd mijn besteld bevestigd en kreeg ik te horen dat het zo spoedig mogelijk wordt bezorgd. Nog geen dag later had ik mijn bestelling in ontvangst mogen nemen en was ik klaar om het te gebruiken. Ik merkte meteen dat mijn huid dit nodig had. Mijn huid voelt een stuk zachter aan en mijn gezicht ziet er een stuk beter verzorgd uit!