Kliniek Veldhoven is de beste in haartransplantatie

Kliniek Veldhoven

Wat zijn wij blij met de mogelijkheden bij Kliniek Veldhoven. Mijn man heeft steeds meer kale Kliniek Veldhovenplekken op zijn hoofd. Normaal zal dit geen probleem zijn, maar de haren van mijn man zijn heilig. Inmiddels heeft hij elke shampoo, zalf, tabletten en wat er nog meer op de markt is gebruikt, maar niets hielp. Dan was op dit moment zijn enige redding een pet op zijn hoofd zetten. Maar met 30 graden buiten is dat alles behalve prettig. 

Wij zijn daarom op zoek gegaan naar andere mogelijkheden. Mogelijkheden die wel helpen en een goed resultaat geven. Via het internet kwamen wij bij bovenstaand bedrijf terecht. Hier lazen wij de mogelijkheden over de FUE haartransplantatie. Deze Fue techniek staat voor Folliculaire Unit Extractie. Hier worden de gezonde haarzakjes één voor één, vanuit de haarkrans van jouw achterhoofd naar de te behandelen zone(s) bovenop jouw hoofd of andere kale plekken getransplanteerd.

Kliniek Veldhoven heeft een heel team met chirurgen in huis

Kliniek VeldhovenNadat wij alle informatie op de website van de Kliniek Veldhoven hadden gelezen, was onze interesse nog groter geworden. Eigenlijk was dit het laatste middel die wij nog in konden zetten om mijn man weer aan een bos haren te laten komen. Tijdens het eerste gesprek werd door een plastische chirurg bekeken of deze behandeling wel voor hem geschikt was. Tevens werd er precies uitgelegd hoe dit allemaal in zijn werk ging. Daarna werd er een definitieve afspraak gemaakt om te beginnen met de behandeling. 

Eindelijk kan de pet in de kast en heeft mijn man weer een bos met haren gekregen. Hij is hier zo blij mee dat hij meerdere keren per dag voor de spiegel staat. Deze manier van behandelen is echt een geweldige oplossing. Eindelijk heeft mijn man nu wel weer haren op zijn hoofd. Van de kale plekken is niets meer te zien.