De WBSO subsidie aanvragen

De WBSO subsidie aanvragen

Ik ben een echte doener, geen denker. Ik kan wel goed kennis vergaren en doe dat ook absoluut als het mijn interesse heeft. Maar als het mij niet tot de verbeelding spreekt, dan komt het gewoon niet binnen. Daar ben ik dan echt te onrustig en ongeduldig voor. Daarom heb ik een tijd geleden besloten alleen de dingen te doen waar ik me goed bij voel en me niet langer nodeloos te frustreren met de confrontatie met dingen waar ik niet goed genoeg in ben of waar ik niet lang genoeg voor stil kan zitten. Die dingen besteed ik nu gewoon uit, als die namelijk tóch nog nodig zijn. Neem nou de WBSO subsidie, die laat ik altijd door een externe partij aanvragen. Vroeger ging ik daar dan voor zitten en was ik er dagen lang mee bezig. Niet alleen met het daadwerkelijke invullen of uitzoeken van de benodigde achtergrondkennis voor de WBSO subsidie natuurlijk, maar ook met het er ellenlang tegenaan hikken. Ik werd hier zo naar van dat ik de WBSO subsidie bijna wilde laten schieten. En dat terwijl ik met de WBSO subsidie juist heel; nuttige dingen kan doen voor de maatschappij. Ik wilde niet dat dit soort dingen mijn leven gaan beheersen, ik kan ze dus beter uitbesteden en zelf de dingen doen waar ik wél goed in ben en van geniet.