De spullen gemakkelijk terugvinden in de kunststof kratten

De spullen gemakkelijk terugvinden in de kunststof kratten

Sinds een tijdje heb ik een nieuwe baan, waar ik veel plezier aan beleef. Het is eigenlijk al een godswonder dat ik in deze tijden een nieuwe baan heb kunnen krijgen, en ik heb het gevoel dan ook echt geluk te hebben gehad. Geluk natuurlijk gecombineerd met een goed CV en uitstekende ervaring. Ik ben nu de persoonlijke assistent van de baas van dit bedrijf en mag hele leuke klussen doen, geen dag is hetzelfde en dat is iets wat echt bij mij past. Ik heb er veel plezier in altijd het beste uit de situatie te halen. Het leuke is eigenlijk wel dat ik op eigen initiatief allerlei dingen kan ondernemen. Als iets mij opvalt waarvan ik denk dat het beter kan, dan pak ik dat gewoon aan. Ik haal zogezegd de bezem door dit bedrijf en dat heeft tot nu toe alleen nog maar tot heel positieve reacties geleid. Zo heb ik kunststof kratten aan laten schaffen om het kantoor van mijn baas te ordenen. Overal had hij diverse beleidsstukken rondslingeren terwijl het juist zaak is dat hij zijn dingen georganiseerd houdt opdat we het gemakkelijk kunnen terugvinden. In de kunststof kratten heb ik nu verschillende onderverdelingen gemaakt die ervoor zorgen dat we ons werk stukken gemakkelijker kunnen uitvoeren.