Er is een groot aantal soorten hoortoestel. Wanneer je niet weet wat je wilt, is het lastig om een keus te maken. Gelukkig kan een audicien je daar goed bij helpen. Ik kan aan beide oren niet meer zo goed horen, waardoor dit problemen gaf op mijn werk. Ik besloot er dus iets aan te doen, maar ik merk dat ik het soms nog lastig vind om echt goed te kijken naar wat ik nodig heb. Mijn moeder werd ook al vroeg doof, en ik kan haar gelukkig wel om advies vragen. Maar natuurlijk is de technologie nu veel verder en zijn er veel meer goede keuzes te maken.

Groot aanbod

Je hebt echt een divers aanbod. Ik hoop dat ik na het kiezen optimaal gebruik kan maken van mijn toestel. Ik kan niet wachten om weer meer te horen en om weer duidelijker te begrijpen wat er aan de hand is. Soms kon ik mijzelf niet goed verstaanbaar maken en dat levert dan wel verdriet op. Mijn man spoorde al een tijdje aan om hiernaar te kijken, maar ik stelde het steeds uit. Ik denk dat ik er binnen een paar dagen wel uit ben en dan weet ik wat ik moet doen. Ook weet ik al hoe ik goed moet afstemmen. We gaan het zien, ik laat het wel weten! Misschien heb je er wat aan als je zelf ook een keuze moet maken.