De meest duurzame palletstellingen van Nederland

De meest duurzame palletstellingen van Nederland

Palletstellingen zijn er in allerlei soorten en maten. Belangrijk is het wel om te kiezen voor een goede kwaliteit. Een palletstelling krijgt namelijk te maken met een enorme belasting van allerlei materialen. U wilt natuurlijk niet dat hier iets fout mee gaat. Niet voor u materiaal, maar al helemaal niet voor uw personeel. Daarom is het goed om te weten dat L.P. Petersen een uitgebreid aanbod heeft in kwalitatief hoogstaande palletstellingen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Alle palletstellingen die worden aangeboden bij L.P. Petersen voldoen aan alle strenge veiligheidseisen die er worden gesteld. Zowel vanuit onze eigen overheid als uit Europa. En dat is natuurlijk wel zo logisch, want een palletstelling moet nogal wat gewicht kunnen dragen en het liefst ook een lange tijd meegaan. Met die gedachte in het achterhoofd heeft L.P. Petersen het flinke aanbod aan palletstellingen opgebouwd. Zo weet u zeker dat u voor het beste materiaal kiest.

Aanbod

De diverse palletstellingen zijn van bekende merken zoals Redirack, Polypal Nedcon en Dexicon. Al deze palletstellingen zijn in diverse afmetingen te verkrijgen. Handig, want geen enkele opslagruimte is hetzelfde. Of u nu de lucht in wil of juist de breedte, er is altijd een passende stelling te regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.