De maatwerk meubels corresponderen precies met de ruimte waar ze in staan

De maatwerk meubels corresponderen precies met de ruimte waar ze in staan

Toen ik hier kwam te wonen was ik de eerste dagen echt een beetje in shock, aangezien ik nooit eerder een huis als dit had bewoond. De ruimte is hier echt immens en ik voelde me ineens als een dwerg in reuzenland, ik wist echt niet wat ik met al die ruimte moest hier. Al mijn meubels leken ineens wel voor een poppenhuis bestemd en echt niet toepasselijk voor het leven hier, alles verzonk in de ruimte. Ik ben eens met een vriend, die veel van interieurs weet, kritisch door de kamer gaan lopen en we broedden op een plan van aanpak. Zijn suggestie was uiteindelijk voor maatwerk meubels te gaan, een idee waar ik me goed bij kon aansluiten. Met maatwerk meubels namelijk, kun je precies opdracht geven voor de maten en het materiaal dat jij graag wilt hebben, van banken tot kasten tot eettafels – om slechts enkele voorbeelden te noemen. Neem nou de eettafel, dat was een van de maatwerk meubels die ik uiteindelijk bestelde en ik had niet beter kunnen beslissen, hij correspondeert namelijk perfect met de ruimte waar ie in staat.