Aquafinesse voor onderhoud

Voor het onderhoud van onze zwembad gebruiken we altijd aquafinesse, goed spul, ik vind het een van de beste die er bestaat. We hebben vijf jaar geleden een zwembad aan laten leggen, dit was nogal wat werk en het paste allemaal net. Ik ben nog steeds enorm tevreden met het resultaat. Toen wisten we nog niks van aquafinesse en de hele mik mak af, maar met de jaren zijn we er meer te weten van gekomen. Het onderhoud is dan ook altijd goed gegaan. We hebben voornamelijk het zwembad genomen voor mijn vrouw, ze heeft last van reuma en meerdere beenoperaties gehad, daardoor is het erg belangrijk om altijd in beweging te blijven. Omdat lopen moeilijk is voor haar, ze kan het niet lang volhouden, is een zwembad perfect geschikt om de spieren te blijven trainen. Het is natuurlijk enorme luxe om een zwembad in je huis te hebben, maar we hebben er ook beide hard voor gewerkt om dit te realiseren. Zelf ga ik zeker een keer per week even het zwembad in. Ik probeer altijd honderd baantjes te zwemmen. Dit lukt mij bijna altijd, behalve als ik al moe van te voren ben.