Zeer ontspannende massage nabij Leiden

massage nabij Leiden

Voor een ontspannende massage nabij Leiden, moet je bij Feeling Good zijn. Hier geven zij een behandeling op de holistische manier. Na zo een behandeling voelt jouw lichaam bijzonder goed aan, maar ook jouw geest is weer helemaal opgefrist. Mijn eerste keer hier in de praktijk was een fantastisch gevoel en ervaring die ik zeker vaker mee wilde maken. 

Na een stressvolle periode op mijn werk, ben ik in deze praktijk terecht gekomen. Eigenlijk was het idee hierachter om mijn spieren in de rug wat losser te maken. Want bij elke beweging die ik maakte had ik erge rugpijn.  massage nabij Leiden

Geniet van een heerlijke massage nabij Leiden

Sandra Janeth Soto Espinosa is de eigenaresse van Feeling Good. Zij komt uit Colombia en is sinds 2000 een inwoner van Nederland. Hier heeft zij verschillende cursussen gevolgd en heeft in verschillende bedrijven gewerkt. In 2014 heeft zij met succes de cursus “Holos Masseur” afgerond.

Elke keer dat ik een massage nabij Leiden heb gehad, voel ik mij weer als herboren. Niet alleen mijn rug voelt weer pijnloos aan, ook mijn geest is weer helemaal opgeruimd. Nog nooit heb ik mij zo goed gevoeld als na deze therapie. Ik kijk nu alweer naar de volgende afspraak uit.