Tip voor personal trainer in Rotterdam

DB sport

Voor een personal trainer Rotterdam ben je bij DB Sport aan het juiste adres. Bij deze sportschool wordt de focus niet alleen gericht op de intensieve trainingen maar ook op het consumeren van de juiste voeding en het zitten in de juiste houding tijdens de training. 

Veel kennis en ervaring 

Een personal trainer Rotterdam van DB Sport heeft erg veel ervaring en kennis op het gebied van het menselijk lichaam, fitness en voeding. Het zitten in de juiste houding tijdens het uitvoeren van de oefeningen is namelijk van essentieel belang voor het voorkomen van blessures. Door de vele kennis en ervaring die de personal trainer heeft kan hij jouw uiterste goed begeleiden om tijdens de training alles uit jezelf te halen en door te zetten. Je kunt met personal training al allerlei verschillende persoonlijke doelstellingen gaan werken zoals bijvoorbeeld afvallen, het opbouwen van meer spiermassa of simpelweg om fitter te worden. Door het volgen van de training en het in beweging blijven zul je ook geen last meer hebben van een middagdip omdat je veel energieker zult zijn.  

DB sport

Een op maat gemaakt voedingsschema 

Als je besluit om personal training te volgen zal er voordat je van start gaat met de trainingen een intakegesprek plaatsvinden met de personal trainer. Tijdens dit intakegesprek zal er uitgebreid worden gepraat over jouw persoonlijke doelstellingen en huidige voedingspatroon. het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewesten resultaten en het creëren van een gezondere levensstijl.