Tip voor een zeer goede sportschool Badhoevedorp

sportschool Badhoevedorp

Fitter worden, meer spiermassa opbouwen of wil je juist afvallen en woon je in Badhoevedorp of omgeving? Dan ben je voor een sportschool Badhoevedorp bij PhysIQ aan het juiste adres. 

Het behalen van echte en duurzame resultaten 

Je kunt in de sportschool van PhysIQ zelfstandig sporten of onder begeleiding van een personal trainer. Wanneer je onder begeleiding van een personal trainer sport zul je onder begeleiding van een echte professional gaan fitnessen om zo aan jouw persoonlijke fitnessdoelen te gaan werken. Tijdens de oefeningen zul je in de juiste houding zitten waardoor blessures worden voorkomen en je zult worden gepusht om door te gaan om zo alles uit jezelf te halen. Naast deze intensieve training die je zult gaan volgen is de balans tussen fysieke en mentale kracht van essentieel belang. Je zult namelijk de motivatie moeten vinden om door te gaan met sporten om die persoonlijke fitnessdoelen werkelijkheid te maken. Bij PhysIQ zul je ook begeleid worden om mentaal sterker te worden. De personal trainers werken namelijk met persoonlijke screening en interessante groepsworkshops om jouw gemotiveerd te houden en te helpen wanneer je vaak stress ervaart of moeilijk nee kunt zeggen. 

sportschool Badhoevedorp
Processed with MOLDIV

Een voedingsschema met de voeding die jij lekker vindt 

Het volgen van intensieve trainingen is de eerste stap naar een gezondere levensstijl. Een personal trainer van PhysIQ zal een voedingsschema opstellen die is gebaseerd op de voeding die jij lekker vindt om te consumeren zodat je op een lekkere en verantwoordelijken manier zult gaan werken aan jouw fitness doelen