Snackmobiel verzorgt een frietwagen op locatie

Frietwagen op locatie

Frietwagen op locatieSnackmobiel is een professioneel bedrijf waar je een frietwagen op locatie kunt huren. Zij nemen je complete zorgen uit handen door de catering voor een feest of evenement te verzorgen. De friet wordt vers bereid en je hebt een ruime keuze in allerlei snacks. Er is zelfs de mogelijkheid om ook voor soep te kiezen. Daarnaast zijn speciale wensen bij dit bedrijf altijd bespreekbaar, informeer dus zeker eens naar de mogelijkheden!

Met een frietwagen op locatie is er altijd genoeg keuze

Met de frietwagen op locatie is er altijd genoeg keuze. Snackmobiel.nl heeft namelijk verschillende menu’s met verschillende prijzen. Zo is er voor ieder feest of evenement een geschikte keuze. Bij een groot gezelschap kun je bijvoorbeeld voor een menu kiezen waarbij er onbeperkt gegeten mag worden. Heb je een wat kleiner budget en vind je een frietje met één snack voldoende, dan kan dit natuurlijk ook! Welk menu je ook kiest, de prijs wordt altijd vooraf met je besproken zodat je weet wat je kunt verwachten. Daarna is het een kwestie van afspraken maken over datum en tijd. Ik zou wel aanraden om tijdig te reserveren want de frietwagen op locatie is enorm populair!

Frietwagen op locatieVers bereide friet & snacks

Onlangs heb ik zelf de frietwagen op locatie mogen ervaren. Ik had namelijk een personeelsfeestje en na afloop konden wij lekker eten halen bij deze frietkraam. Ik vond dit persoonlijk een erg leuke afsluiting van deze dag. De kraam was erg sfeervol, het personeel heel vriendelijk en het eten super lekker. Ook werd de friet geserveerd in leuke puntzakken. Daarna werd alles weer netjes opgeruimd en wij hoefden zelf niets te doen! Ik denk dat veel bedrijven baat hebben bij deze tip. Het is trouwens ook erg leuk voor particulieren dus misschien ga ik zelf ook wel een frietkraam huren in de toekomst. Kijk zeker eens op Snackmobiel.nl voor meer informatie.