Rituals voor op vakantie

Ik heb voor mijn vrouw Rituals bestelt en dat is een pakket die is samengesteld van allerlei soorten voeten crème en body crème. Je had veel soorten Rituals pakketten en je kan echt van alles samenstellen. Ik heb uiteindelijk toch een keuze gemaakt en heb gevraagd of ze het wilde opsturen. Het kost niet zo heel veel vind ik en vergeleken andere websites kost het al helemaal niks. Het is van een formaat dat het ideaal is voor op vakantie en aangezien we toch op vakantie gaan kan ze dat mooi meenemen en gebruiken voor op vakantie en hoeft ze geen andere dingen te halen. Rituals is een goed merk en ik hoorde ook van een vriend van me dat hij een keer wat had gehaald bij hun voor zijn vrouw en ook zij was er erg blij mee en vond het lekker. Ik ben erg benieuwt wat ze er van vind en of ze het een leuke verrassing vond natuurlijk. Als het bevalt zal ik vaker wat leuks bestellen hier, maar dan ook een keer voor mijn moeder of voor me zusje. Alvast bedankt en succes verder.