Nieuwe tuinmeubelen in nieuwe tuin

Nieuwe tuinmeubelen in nieuwe tuin

Enkele weken geleden gooide mijn ex me ons huis uit. Op zich was het wel net iets meer zijn huisdan specifiek ons huis, maar toch kwam ik van het ene op het andere moment op straat te staan en moest ik het zelf maar zien uit te vogelen. Gelukkig ben ik een sterke vrouw én heb ik goede connecties in een fijne basis, ik heb een enorm netwerk van vrienden. Ik kon direct terecht bij een van mijn meest dierbare vriendinnen, die net op haar beurt háár ex de deur uit heeft gezet. Zo kennen wij de situatie van beide kanten. Het is voor niemand prettig nu natuurlijk, maar ik ben blij dat we elkaar hebben. Ik heb wat eigen dingen meegenomen die ik al uit het huis van mijn vriend heb gehaald, zoals de tuinmeubelen die ik nét had gekocht voor in onze tuin. Het klinkt misschien als een beetje een raar voorbeeld, die tuinmeubelen, maar het is zo opvallend voor mij dat die hier veel beter passen. Het is eigenlijk al mijn smaak die ik probeerde te matchen met zijn stijl in huis en daar had ik al kunnen aanvoelen dat het niet goed zat, dat hij en ik wezenlijk verschillen. Dat de tuinmeubelen hier veel beter tot hun recht komen is een teken voor mij dat ik hier veel beter pas, en dat ik terug moet naar mijn basis.