Lekker sporten met small group training Rotterdam!

Training

Ik train sinds kort in een small group training Rotterdam via Free Werkt en het bevalt me enorm goed. Ik wilde al een tijdje beginnen met serieus sporten, maar het leek me best wel saai om in mijn eentje in de sportschool te ploeteren. Daarnaast kende ik ook niemand van mijn kenniskring die met mij mee wilde sporten, dus ik ben daarom erg blij dat ik nu via Free Werkt in een klein groepsverband kan trainen!

Sportief

Persoonlijke aandacht én gezelligheid tijdens de small group training Rotterdam

Bij de small group training Rotterdam van Free Werkt train je in een groepje van maximaal acht personen. Dit vond ik erg fijn, omdat ik aan de ene kant niet alleen wil sporten, maar aan de andere kant ook weer geïntimideerd raak als er teveel sportfanaten om me heen zitten. Ook vind ik het superhandig dat het flexibel is: je kunt simpelweg via de app van Free Werkt een lesje groepstraining boeken en er is bijna altijd wel plek. Het werkt daarnaast heel motiverend om samen met een klein groepje gelijkgezinden aan je cardio, kracht en spierversterking te werken en het altijd is supergezellig! Een ander bijkomend voordeel is dat deze groepstrainingen goedkoper zijn dan wanneer je de personal trainer helemaal voor jezelf zou inhuren.

Training

Ondanks dat we met een groepje van soms wel acht mensen zijn, heeft de personal trainer toch altijd aandacht voor je. Ik wilde me bijvoorbeeld op een gegeven moment meer gaan richten op krachttraining en daar heeft de trainer mij heel goed in begeleid. Iemand anders uit mijn groep kwam net uit een blessure en voor hem was blessurepreventie dus belangrijk, dus daar heeft hij weer veel begeleiding in gehad. Ik vind deze manier van trainen bij Free Werkt heel erg leuk en kan het iedereen aanraden!