Italiaanse vrijetijdsjassen

Peuterey is een Italiaans label met een hoge expertise in de productie van eersteklas vrijetijdsjassen, parka’s en jassen die perfect zijn voor dagelijks gebruik. Tegenwoordig vermengt mode zich met fictie. Het Italiaanse merk Peutery beweert dat kleding onze achtergrond moet zijn, tweede huid, geen kostuum: “Kleding moet onze persoonlijkheid benadrukken, voldoen aan de behoefte om ons in een samenleving te presenteren, functionaliteit en comfort bieden.”
creëert tijdloze ontwerpen met een ziel en legt de nadruk op klassieke snitten en kleuren die nooit uit de mode zijn! Beige, grijze en zwarte parka’s gevuld met ganzendons, versierd met natuurlijk bont. Het zijn essentiële elementen van elke wintergarderobe!

Peuterey, met 15 jaar ervaring

Katoenen parka’s, decoratieve patches en multifunctionele zakken geven de collectie een militaire uitstraling. Bomberjack met thermische eigenschappen en functionele ritsen zijn synoniemen voor outfits in luchtvaartstijl. Tinten van gedempte, donkergroene kleur en duifblauw werden in evenwicht gehouden door de dominante zwarte kleur. Jaar na jaar introduceert het merk de meest geavanceerde technologische innovaties. De jassen zijn bestand tegen weersomstandigheden dankzij een gepatenteerde zandreinigingsbehandeling. Natuurlijke en waterdichte Bregovic-wol zorgt ervoor dat de collectie er ruig uitziet, het wordt in evenwicht gehouden door de afwerking van bont.

Enkele opmerkelijke modellen

  • De FW17 / 18 collectie is ontworpen door Federico Curradi (Peuterey CEO sinds 2015) is een eerbetoon aan Amelia Earhart en Charles Lindbergh. Dit koppel waren beroemde Amerikaanse piloten die besloten de Atlantische Oceaan over te vliegen.
  • AIPTEK, is een klassiek model met vaste capuchon vier zakken en trekkoord aan de binnenkant, van glanzende stof, en afneembare kraag van echt bont, vulling met veren. Hierdoor is het jack comfortabel te dragen tot wel -10 graden Celcius.
  • De ZOAN is een veldjack met een comfortabele pasvorm, gemaakt met dubbele ketting die een hoge sterkte geeft aan de heldere en zeer resistente stof. Het Peutery model herinterpreteert de iconische militaire modellen met een moderne smaak en verbetert hun functionaliteit.