Frisse blik op Magento

 

Ik ben altijd al ondernemend geweest en ben aan de lopende band bedrijfjes begonnen. Dat heb ik enkele jaren terug allemaal gekanaliseerd in één enkel bedrijf omdat ik dat overzichtelijker vond. Als je al je aandacht op één ding kan richten, helpt die focus om het ook echt succesvol te maken, daar ben ik van overtuigd. Ik geloof echt in de maakbaarheid van dit soort dingen, omdat ik het gewoon telkens heb mee gemaakt. Als jij ergens energie in stopt, als je moeite doet je product aan de man of vrouw te brengen, dan lukt het je uiteindelijk ook nog. Ik weet dus hoe je dit moet doen, en toch zat ik het afgelopen half jaar met de handen in het haar. Met Magento heb ik enkele jaren terug een prachtige webshop voor mijn bedrijf gemaakt, die altijd heel goed liep. De laatste tijd echter liep de webshop, Magento of niet, gewoon niet zo lekker meer. Ik weet het eerst aan de crisis maar geloof niet dat ik daarin kortzichtig moet zijn – je kunt immers altijd wat verbeteren. Ik liet daarom een Magento expert naar mijn webshop kijken en vroeg hem met punten te komen waarop in nog kon verbeteren. Het bleek om hele subtiele dingen te gaan, waar ik niet eens meer over nadacht en waar dus echt een frisse blik voor nodig was.