Factoring bij Finqle is een besliste aanrader. Omdat ik hier zelf al inmiddels een jaar mee werk en niet meer zonder deze dienst wil. Werd het nu maar eens tijd om mijn compliment als aanrader te delen met de lezer van dit blog. Want wanneer je net als ik een startende ondernemer ben in de MBK sector, dan kun je het niet veroorloven om zonder inkomen te zitten. Wanneer je debiteur te laat betaald, dan zit jij met de stress. Deze zorg kun je volledig voorkomen door te kiezen voor Factoring.

Het werkt zeer eenvoudig want het enige wat jij hoeft te doen is het indienen van jou factuur aan de debiteur. Finqle koopt vervolgens de factuur van je over en betaald binnen één dag aan je uit. Dan heb jij dus je geld en de zorg om de betaling van de debiteur is op dat moment voor Finqle.

Factoring

Factoring werkt snel en je houdt overzicht

Met deze dienst van Finqle heb ik dankzij de Factoring geen enkele omkijken meer naar mijn debiteurenadministratie. Wanneer ik inzicht wil hebben dan kan ik dit direct opvragen bij Finqle. Dit werkt erg prettig want op deze manier kan ik verder met het opbouwen van mijn onderneming. Om eerlijk te zijn zit ik er niet op te wachten om elke maand achter het verdiende geld aan te moeten gaan en dit is nu uitgesloten.  Ook wanneer een debiteur helemaal niet denkt te betalen is voor jouw als klant van Finqle geen zorg.

Voor de ondernemers onder ons zijn goede tips welkom toch? Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website. Ik weet zeker dat je snel enthousiast zal zijn. Want hierdoor bespaar je tijd en stress. Ben jij ook een tevreden klant van dit bedrijf? Dan ben ik ook benieuwd of je net zo tevreden bent als ik.

Facturatie