Een stageplek hbo beschikbaar gemaakt

Een stageplek hbo beschikbaar gemaakt

Toen ik mijn bedrijf begon liep het als een trein. Dat kwam omdat wij iets aanboden wat toen door nog maar weinig bedrijven aangeboden werd. Omdat dit een opkomende markt was zijn er door de jaren heen veel bedrijven bijgekomen en heeft de consument meerdere keuzes. Omdat ik toch wel een aantal vaste klanten heb die bij mij blijven komt ik prima rond, maar er komen bijna geen nieuwe klanten meer bij. Mocht het gebeuren dat mijn vaste klanten er mee stoppen of wat dan ook dan heb ik wel een probleem. Daarom wilde ik graag de markt onderzocht hebben en weten waarom een consument voor een bepaald bedrijf kiest. Als snel bedacht ik me om een stageplek hbo beschikbaar te maken. Deze stageplek hbo is voor iemand die mij kan overtuigen om een goed marktonderzoek te doen. Voor de stageplek hbo was veel belangstelling aangezien het heel goed aansluit op bepaalde opleidingen. Uiteindelijk heeft een jongen mij kunnen overtuigen van zijn kunnen en de stageplek hbo ging dan ook naar hem. Ik moet zeggen dat hij heel goed werk geleverd heeft waar ik zeker wat mee kan, een aantal dingen binnen het bedrijf moet ik aanpassen.