Lees hier over de citroenboom aanbieding van Tropic trees. Op de site zie je niet alleen de citroenboom aanbieding maar ook andere bomen die tot de citrus behoren. Citrusboom is een verzamelnaam. De mandarijn- sinaasappel- limoen- granaatappel- en citroenboom behoren allen tot de citrusboom. Het is daarom mogelijk om verschillende soorten citrusbomen in een groepje te planten, en zo verkrijg je een eigen exotische boomgaard. De boompjes hebben hun eigenaardigheden en dat is te zien als de boompjes bloesems hebben. Deze zijn allemaal net dat beetje anders, maar allen verspreiden een heerlijke geur. Als de boompjes vrucht dragen zijn de verschillen ook te zien.

Tropic trees heeft veel aparte boompjes te koop

Naast de citroenboom aanbieding heeft Tropic trees ook andere bomen. Bovenaan de site kun je selecteren en daar zie je de olijf, vijg, palm, en de druivenstruiken. Daarnaast staat overige en binnen planten. Het is leuk om het assortiment te bekijken en de informatie te lezen. Veel boompjes en struiken doen het goed in ons kille klimaat, enkelen moeten bescherming hebben tegen koude, dan gaat er tijdens vorst een hoes over de boom. Anderen moeten echt naar binnen gehaald worden, en sommigen zijn alleen voor binnen. Misschien staat er ook wel een citroenboom aanbieding tussen die het beter in een serre doet dan in de koude grond?

De druivenstruik is sterk en leuk voor de beginner

Als je twijfels hebt of je de boom wel in leven kan houden, dan kun je voor makkelijk gaan. Een voorbeeld hierin is de druif. De druif is niet gevoelig voor ziektes, winterhard, en gaat tientallen jaren lang mee. De druif vraagt geen speciale bemesting, het enige wat belangrijk is, de druif moet op de goede plek staan, en dat is warm pal in de zon. Hierdoor kunnen ook beginners bij Tropic trees terecht. Als je absoluut geen affiniteit met tuinieren hebt, dan ga je voor de druif of iets anders makkelijks.