Bloemen laten bezorgen voor mijn grote liefde

Boeket

Bloemen laten bezorgen doe ik al een poosje via boeketcadeau.nl. Omdat ik telkens zo tevreden ben over de diensten van dit bedrijf. Werd het nu maar eens tijd om mijn complimenten achter te laten op dit blog. Dit blog staat vol goede adressen waar deze naar mij mening niet op mag ontbreken. Voor mij is het nu vanzelfsprekend dat ik naar deze website ga als er iemand jarig is. Er bestaat namelijk geen makkelijkere manier om met een zeer gepast cadeau te komen. Want naast het vinden van een mooi boeket, kun je ook een extra cadeau hieraan toevoegen. Mijn laatste opdracht om bloemen te laten bezorgen was voor mijn vriendin. Op de dag dat wij een jaar lang een relatie hadden, is zij ook geslaagd voor haar opleiding.

Bloemen laten bezorgen

Bloemen laten bezorgen als verrassing

Om mijn vriendin te feliciteren heb ik bloemen laten bezorgen. Daarbij heb ik een mooie hartvormige doos chocolade toe laten voegen. Een knuffelbeer en een fles rosé. Toen mijn vriendin thuis kwam werd zij dus verrast door de bezorger en ik kreeg direct een bericht op mijn telefoon over hoe blij zij was. Die avond ben ik met haar uit eten gegaan en dit alles heeft ervoor gezorgd dat zij (en ik) een super leuke dag heeft gehad. Dit alles is maar een kleine moeite geweest maar met een zeer groot gebaar.

Neem zelf eens een kijkje op de website

Wanneer je zelf eens op de website kijkt, dan zal je zien waarom ik zo tevreden ben. Voor een ieder zijn smaak en portemonnee is wel iets geschikt te vinden. Voor een volgende gelegenheid zal ik zeker weer een beroep doen op dit bedrijf. Je kunt hier een zeer goede kwaliteit verwachten voor een zeer goede prijs. Niet te vergeten een zeer snelle levering en ook op zondag.

Bloemen